Tinkabel heeft een hip model in het assortiment dat past in elke moderne baby- en kinderkamer. Deze treinletterserie is helemaal van deze tijd met de hashtag als aanvulling van de naamtrein. Zo is de kindernaam elke dag trending! 

Naamtrein is een uniek en persoonlijk cadeau

Houd je ervan om unieke en persoonlijke cadeaus aan te bieden? Dan zijn de treinletters in zachte kleuren echt iets voor jou. Wij horen regelmatig dat de naamtrein een bewaarstuk is. Het is vaak een van de eerste cadeaus die iemand krijgt. Je kunt het vergelijken met het naamarmbandje of bestekje met naam. 

Rond lettertype naamtrein

De letters hebben een ronde vorm, dit geeft de letters een zachte uitstraling. Een wagonnetje met letter is ongeveer 7 cm lang, 4,5 cm breed en 7,5 cm hoog. Elk wagonnetje heeft een koppelstuk waarmee je het verbindt met het volgende wagonnetje. Het blokje van de wagon is niet geverfd en is van een lichte kleur hout. De wieltjes zijn middengrijs geverfd. De treinletters worden met de hand gemaakt, dit maakt elke wagon met letter uniek en bijzonder.

Veilig product

De wieltjes van de treinletters zijn vast. Dit betekent dat het een decoratieartikel is en geen speelgoed. De instanties die speelgoed en kinderproducten testen op veiligheid hebben ze ook op deze manier beoordeeld. De houten treinletters voldoen aan de veiligheidsnormen. 

© 2008 - 2024 Tinkabel Houten speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel