Vlagletters vormen de perfecte decoratie voor kinderkamers, maar kunnen ook in het interieur opgehangen worden. De houten vlagletters maken het namelijk mogelijk om een persoonlijke slinger te maken met een tekst en afbeeldingen naar wens. Stel bijvoorbeeld de naam van jouw pasgeboren kindje samen in combinatie met bijvoorbeeld de ooievaar en hang deze voor het raam of gebruik de houten vlagletters als verjaardag slinger voor kinderen; met de ballon erbij wordt het een extra feestelijke slinger! Natuurlijk kun je ook een leuke tekst verzinnen en deze permanent aan de wand laten hangen.

De houten vlagletters uit het assortiment van Tinkabel Houten speelgoed bestaan uit alle letters van het alfabet, maar er zijn ook leuke figuurtjes verkrijgbaar op de vlaggetjes. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een ballon, een hart, een ster en een ooievaar die perfect als begin- of eindvlag gebruikt kunnen worden aan de slinger. Verder zijn de vlagletters verkrijgbaar in de cijfers 1 tot en met 10, zodat de slinger compleet gepersonaliseerd kan worden voor bijvoorbeeld iedere verjaardag. Speciaal voor meerlingen is er nu ook het & teken verkrijgbaar!

Ze hebben een neutrale houtlook, zodat ze in elk interieur passen. Maar ze zijn ook geschikt om te beschilderen of te decoreren. Boven in de hoeken zit een gaatje met een doorsnede van ca. 4 mm. Hierdoor rijg je eenvoudig een touw of koord om de slinger op te hangen. 

De vlagletter wordt in Nederland gemaakt.

Koord om van de vlagletters een slinger te maken, word gratis meegeleverd. Er is keuze uit grijs jute, roze satijn of blauw satijn.

 

 

© 2008 - 2024 Tinkabel Houten speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel